top of page
ribafish2.jpg

Miscotti su suhi keksići inspirirani talijanskim Cantuccinima ili - šire poznato - Biscottima. Mirta radi Biscotte po svom receptu, nazvala ih je Miscotti, a oni su prhki, nježni, neodoljivi i pašu uz gotovo sve!

Pročitajte cijeli članak.

Iz medija...

DSC08043.JPG
nevjerojatni.webp

Mirta Atlija odrasla je u Sisku, a od faksa živi i radi u Zagrebu. Završila je arhitekturu i njome se i bavila nekoliko godina. Ipak vrijeme je najradije provodila pregledavajući recepte i isprobavajući ih u svojoj kuhinji... Pročitajte cijeli članak.

gloria.jpg

Iako ima diplomu Arhitektonskog fakulteta, Mirta Atlija (32) ostavila je siguran posao u dizajnu i odlučila se na zaokret u karijeri. Prekvalificirala se u slastičarku, a iz pećnice hrabre poduzetnice dolaze ukusni keksići Miscotti koji se tradicionalno serviraju uz desertno vino....

Pročitajte cijeli članak.

slatkopedija.png

Na stranicama našeg prvog božićnog kataloga možete pronaći i najslađe keksiće s potpisom Fanole i Miscotta.

Božić bez keksića mnogima je nezamisliv, a u našem božićnom katalogu koji je dostupan na ovoj poveznici, možete pronaći keksiće hrvatskih brendova Fanola i Miscotti... Pročitajte cijeli članak.

pupitres.jpg

Pupitres boutique vinske kulture, sommelierke Jelene Šimić Valentić, na hrvatsku vinsku scenu donosi slatke zalogajčiće koji su posebno kreirani za sljubljivanje s najpoznatijim hrvatskim sortama vina kao što su malvazija, graševina, teran, plavac mali, zinfandel i pošip. Pupitres keksići tako donose novo iskustvo zbog kojeg uživanje u vinu više neće biti isto... Pročitajte cijeli članak.

gossip.webp

Domaća proizvodnja koja se prilagođava vašim privatnim i poslovnim željama. Popularni keksi Miscotti domaće su proizvodnje, a nas su oduševili bogatstvom različitih okusa, od slanog do slatkog....

Pročitajte cijeli članak.

bottom of page