top of page
DSC08979.JPG

Sve što vas zanima o Miscottima

Koje su opcije pakiranja?

Miscotti se pakiraju u zdravstveno ispravne Kraft papirnate vrećice, a dostupni su u dvije veličine: 60 g i 125 g. Paketi od 4 vrste Miscotta iz ponude dodatno se pakiraju u ukrasnu kutiju. Uz keksiće, u kutiju možete besplatno dodati i poruku ili čestitku i tako vaš poklon učiniti još posebnijim!

Kako naručiti Miscotte?

Miscotti se mogu naručiti slanjem maila na mirta@miscotti.hr ili slanjem poruke na društvenim mrežama - Facebooku ili Instagramu.

Imam ideju za suradnju.

Drago mi je, javite se na mail mirta@miscotti.hr ili preko društvenih mreža i rado ću čuti više o vašem prijedlogu.

Koji je rok trajanja Miscotta?

Rok trajanja Miscotta je oko tri mjeseca.

Mogu li zatražiti posebnu etiketu?

Ako Miscotte naručujete kao zahvalnice ili poslovne poklone, vjerujem da biste voljeli imati logo firme ili personaliziranu poruku na etiketi. Ta je opcija moguća i Vaš logo/poruka pojavit će se na prednjoj strani etikete, dok će na stražnjoj strani biti sadržani sastojci i podaci o gramaži, zemlji podrijetla, obrtu i roku valjanosti.
Ova se opcija nadoplaćuje ovisno o složenosti dizajna i imajte na umu da je takve etikete potrebno pripremiti pa se javite barem dva tjedna unaprijed.


 

Možeš li...?

              Mogu! =)

Koje alergene sadrže Miscotti?

Sve vrste Miscotta sadrže jaja i pšenično brašno (gluten). Svi slatki i neki slani Miscotti rađeni su s maslacem, što znači da sadrže i mliječne masnoće. Ovisno o vrsti koju izaberete, sadrže orašasto voće, a mogući su i tragovi celera, gorušice, kikirikija i drugih vrsta orašastih plodova.

Kako se Miscotti dostavljaju?

Miscotti se šalju dostavnom službom i kod vas su u roku jednog dana od slanja. Rade se po narudžbi, tako da će do vas uvijek doći svježi.

Dostava u Zagrebu je besplatna, a u ostatku Hrvatske plaća se po cjeniku dostavne službe, o čemu ćete biti obavješteni prilikom komunikacije oko narudžbe.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page